Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Eurovision baby 2012


Και ναι!!! Είναι πλέον γεγονός πως η Ελευθερία Ελευθερίου θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision με το τραγούδι Aphrodisiac με μουσική - στίχους: Δημήτρη Στάσσος, Mikaela Stenström, Dajana Lööf, που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.
Η Ελευθερία ξεχώρισε μέσα από το X-Factor για την εντυπωσιακή φωνή της και για το γλυκό της χαμόγελο. Αμέσως μετά το παιχνίδι συνεργάστηκε με τον Σάκη Ρουβά και η αρχή για μία καριέρα στο τραγούδι έγινε με τον καλύτερο τρόπο!
Σε τηλεοπτικές της δηλώσεις, η Ελευθερία Ελευθερίου ευχαρίστησε θερμά τους ανθρώπους της Universal που της έδωσαν την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στη Eurovision. Αυτός θα είναι και ένας τρόπος για να δείξει τη δουλειά της τόσο στο Ελληνικό, όσο και στο κοινό της Ευρώπης, γι' αυτό, άλλωστε, αποδέχτηκε μετά χαράς την πρόταση.
Εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε καλή επιτυχία κ με την νίκη βρε!!! 

 
Καλή επιτυχία να πούμε όμως και στην Ήβη Αδάμου που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το τραγούδι la la love κ ευχόμαστε φέτος όταν φτάσει στην πηγή να πιεί κ νερό κ αν μην αποκλειστεί η Κύπρος για άλλη μια χρονιά!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου