Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Valentine's Day : O έρωτας περνάει πρώτα από το στομάχι





 Φεβρουάριος  ο μήνας των… ερωτευμένων!!!
Κάθε κορίτσι θέλει αυτή η μέρα να είναι γεμάτη ρομαντισμό έρωτα κ κόκκινες καρδούλες, και φυσικά το βράδυ εφόσον θα έχετε περάσει μια δύσκολη μέρα τρέχοντας στα μαγαζιά με την κολλητή σας ψάχνοντας  το κατάλληλο συνολάκι που θα βάλετε μετά το δείπνο για να τον ‘’ανάψετε ‘’ σκέπτεστε πώς να κάνετε το δείπνο να είναι ξεχωριστό κ πώς να μείνει για πάντα χαραγμένο  στην μνήμη του αγαπημένου σας!! Ε λοιπόν οι συνταγή είναι απλή, αρκεί να υπάρχει θέληση κ διάθεση!!!
Μην στρώσετε το τραπέζι σας εκεί που τρώτε πάντα. Διαλέξτε μια καινούρια θέση. Βάλτε ένα τραπεζάκι μπροστά στο τζάκι, στο κέντρο του σαλονιού ή σε μια άλλη αγαπημένη γωνιά που να έχει όμορφη θέα! Προτείνω κόκκινο κρασί ( που δεν αφήνει τα δόντια σας κόκκινα) κ ως 1ο πιάτο μια μακαρονάδα φτιαγμένη από τα χεράκια σας είναι απλό εξάλλου τα άπλα θα τον εντυπωσιάσουν περισσότερο]..
2ο πιάτο Στην συνέχεια φτιάξτε κουλουράκια σε μορφή καρδιάς κ φροντίστε τα κουλουράκια να τα κόβεται στην μέση κ έπειτα να τα τρώτε μαζί! 3ο φροντίστε όσο ήσασταν για ψώνια με την φίλη σας να έχετε πάρει το σωστό εσώρουχο ούτος ώστε το επιδόρπιο να γίνεις εσύ!!!
Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη….
Πάρε όσα πιο πολλά κεριά μπορείς σε κόκκινο χρώμα κατά προτίμηση  άναψε τα κ στόλισε τον χώρο γύρο σου πρόσεχε μην καείς.. χαμήλωσε εντελώς τον φωτισμό κ άσε τα κεριά να σας καθοδηγούν!! Πάρε κ μερικά κόκκινα μπαλόνια κ άφησε τα να αιωρούνται κ επίσης φρόντισε το σπίτι να μην μυρίζει καμένο κέικ αλλά πάρε αιθέρια έλαια (λεβάντα) κ ταξιδέψε τον!!!
Το καλύτερο συστατικό είναι η καλή διάθεση!!! Γαρνιρίστε την με καλή μουσική κ όμορφη διακόσμηση κ τότε σίγουρα θα περάσετε υπέροχα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου